Partners van Privit8

Partners van Priviteers

De partners van Privit8

Wanneer je als organisatie bent begonnen met de implementatie van de nodige maatregelen om te voldoen aan de AVG zal al snel duidelijk worden dat er veel kennis nodig is op verschillende vlakken. 

Zo zal het bestaande gegevenslandschap op technisch niveau beoordeeld moeten worden. Zijn de applicaties wel veilig genoeg, hoe zijn toegangen tot gegevens georganiseerd en hoe is ons update beleid vorm gegeven. 

Daarnaast zullen er verwerkersovereenkomsten worden opgezet waarbij de leveranciers wellicht andere eisen stellen dan je zelf wenselijk acht. Of zijn er bijvoorbeeld bijzondere verwerkingen waarvan de wet niet helemaal helder heeft beschreven of dit wel of niet toegestaan is. 

Kortom, de implementatie van maatregelen om te voldoen aan de AVG vereist specialistisch kennis vanuit diverse vakgebieden. 

Deze kennis heeft Priviteers samengebracht in het partnernetwerk van Privit8. Verschillende partijen bieden diverse oplossingen en diensten aan om je snel op weg te helpen. 

partneroverzcht-voor-website

Ook Privit8 partner worden?

Als jouw organisatie diensten of producten levert die een positieve bijdrage kunnen leveren voor de gebruikers van Privit8 dan horen wij dat natuurlijk graag. Op alle vlakken (juridisch, IT en accounting) willen wij graag ons partnernetwerk uitbreiden.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Omhoog