Over Priviteers

Over Priviteers

Priviteers-logo+tagline-oranje

Privit8 framework by Priviteers

Hoe we nu omgaan met data privacy is bepalend voor hoe toekomstige generaties zich in deze wereld, digitaal én offline, kunnen bewegen. Priviteers willen graag een grote bijdrage leveren aan dit urgente maatschappelijke thema, zowel in bewustwording als in realisatie. Noem ons maar strijders voor data privacy.

Priviteers zijn bevlogen professionals die vanuit verschillende invalshoeken hun bijdrage leveren. We trekken graag met onze klanten op, niet alleen om ‘netjes volgens de wet’ te werken, maar ook om met dit soms weinig sexy onderwerp een positieve bijdrage aan de bedrijfsstrategie te leveren. Data privacy positief op de kaart zetten, maakt ons werk extra leuk en uitdagend!

"De AVG is er voor ons allemaal"

Meer weten over Priviteers?

Priviteers biedt organisaties hulp bij de implementatie van de AVG. Dat doen we met diensten als bewustwordingstrainingen, organisatiescans en handige documentatie. Maar je kunt onze Priviteers ook inzetten om hands-on te helpen bij de implementatie.

Ondek de mogelijkheden op op www.priviteers.nl. 

Klant worden van Priviteers?

Of interesse in een vrijblijvende kennismaking? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Als jouw organisatie diensten of producten levert die een positieve bijdrage kunnen leveren voor de gebruikers van Privit8 dan horen wij dat natuurlijk graag. Op alle vlakken (juridisch, IT en accounting) willen wij graag ons partnernetwerk uitbreiden.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Omhoog